Blogger Backgrounds

Followers

Friday, August 5, 2011

Bila Kau Pergi Jauh, Ingatlah Aku.....

Salam..
masa untuk BERTUKAR!!! hehe...bukan tukar ape pon...tukar lagu blog jer...ade sesetengah org xsukA letak lagu kat blog dia...ade org lak mmg xsuka dengar la....tp lain org lain cara, sy lak suka dgr lagu n letak  lak kat blog...sbb lagu nie dtg kan mood utk kte bw, taip entry....bg sy la, korang xtau la camne...sblm nie sy letak lagu GITA GUTAWAN- KEMBANG PERAWAN...rmi gak yg tanya pasal lagu 2, n now sy ltk lagu nie lak....sedap x??hehe rase nak menari ballet lak....haha lirik dia pon..fuh!! bagai berpuitis....sodih lak den dgr lagu nie...=(..cer tgk lirik dia..hehe..okla, layan k...tp kalo ade yg xsuka sy mntk maaf ye...^_^


PELENGKAP HIDUPKU...

Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang yang tak ditemani malam
Melihat dirimu ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temaniku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh ingatlah aku
Bila ku di sampingmu peluk tubuhku
Bila kau rindu aku panggil namaku
Ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku jangan lepaskan
Tetaplah kau di sini arungi malam
Karena hanya dirimu belahan jiwa
Pelengkapku di dunia





8 comments:

raby atul edawiyah said...

heee...sama la saya pon ngah gler dgn lagu ni..best gler..menusuk kalbu...(=

are_tik25 said...

yeah!! ade kwn gler lagu nie...hehe

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

asy faro said...

best la lagu nie.. mmbaca entry2 kamu tentang cinta sambil mendengar lagu ini mmberi perasaan yg tenang dan romantik^^.. nanti nak download lah=D

are_tik25 said...

salam...
tq ye fahmie n asy...
rajin2 la dtg blog nie...=)

sofeafaudzi.photography said...

salam. thanks sbb mdengarkn sy lagu ni... mngingatkan saya ssuatu.. sedihnya... :(

are_tik25 said...

wslm...xmoh sedih2 ye..=)

iedaurora said...

ramai pakai lagu nie! mmg best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...