Blogger Backgrounds

Followers

Tuesday, August 16, 2011

Hampir tiba!!!

As salam....
Lama dah rasanya sy xmengarang kat blog nie...asyik dok post2 kata2 madah berhelah je...huhu layan jerla kan.....:P kali nie sy nak merepek meraban lak...emmm.....Alhamdulillah....puasa hari ke 16, jap jer kan....syawal pula hampir tiba... wow!!! xsabar rasanya nak raya!!! nak main bunga api!!!! hahaha teringin lagi euwwww......~~


lagi 2 minggu kottt nak raya...pas2 dah kena balik bumi sintok!!! emm.....xdpt la mkn masakan mak yg sedap2 tu lagi...=(   barang2 pon xbeli lagi...huhu nasib baik baju raye dah beli kat vietnam mase hodilay last month.....^_^ nak shopping lain2 pon bajet xde..:P barang2 nak balik u jer la...waaa semangat lak....hahaha

proses mengemas umah sedang dijalankan....mengecat bumbung umah, umah xcat pon....roof only!! haha tp bkn sy la mengecatnya, jatuh kang xpasal2 raya kat sepital....hihi pelita n bendera pon otw nak pasang..raya  + merdeka kan.....huhu lain2 xde kott, just kemas2 cikit jer...^_^ kuih xyah tanya, memang tunjuk jer kat kedai..tunjuk n siap!!! haha terbaikk!!!


korang ape cer??dah ready nak raya ke??hehe bersederhanalah kita ye menyambut hari yg bahagia....tu jer wat setakat nie sy merepek....lain kali sy merepek lagi naa.....jaga diri hiasi peribadi, semoga kita diberkati  dibulan yang mulia ini....insyaallah.....wslm.





5 comments:

farah hanim said...

da ready dr ary 1st day pose lagi
semngt skit
hehe

are_tik25 said...

semangat glerr tu....hhe

miZz_nizZ said...

kena enjoy btol2 la b4 lek sintok.haha

::siti norbaiti:: said...

fuh, saba2..pose cukup x? hehe..yup jage diri hiasi peribadi :)

are_tik25 said...

miz nizz: hehe..yup, raye sakan!!!

siti : mesti la x...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...