Blogger Backgrounds

Followers

Friday, August 26, 2011

Minat...suka.....tapiiiiii.......................


As salam....

entry luahan hati!! eceh!! malam2 bagai nie tiba2 rasa nak meluah apa yang tersurat n tersirat dalam hati berulam jantung nie....ish!! nape la rasa macam nie kan?? adakah sy di uji??? or sy yang menguji diri sendiri???

emm...back to da title!! minat..suke...haha sape2 jer leh cakap mcm tu kan...tapiiiiiiiiiiiii !!!!!  pjg lak tapi nye..huhu kalo bertepuk sebelah tangan xkan berbunyi kan? baik tepuk dinding....hahaha ade gak bunyi ckt2!! :P 

nak tny korang lak...kalo korang minat kat someone...ape korang wat???

adakah korang luahkan?
adakah korang berdiam sahaja?
or membiarkan masa menentukan segalanya?? tp sampai kapan buk?? adussss...!!!

xpela, mungkin sy perlu berdoa dan terus berdoa.....tp usaha?? perlu jugak kan..........=(
kalau lah dia baca entry nie kan!! emm...perkataan KALAU memang indah kan, tp belum tentu semua tu....!!
mood: still confused...@__@




xkan nak tanya macam nie??



or just wait for him?


or biarkan je ia pergi macam tu??


or biarkan ia pergi tp terus berharap??




emm...xpela, apa yang jadi lepas nie sy terima....apa yang berlaku antara kita semua ditentukan oleh Dia, kita tetap dipertemukan untuk merasa nikmat PERSAHABATAN....!!

sy xkan lupe time tu.....


pasrah...


~~..mencintai xsemestinya memiliki.....semuanya rahsia Allah...~~





11 comments:

LinLOn~ said...

Exactly what I'm feeling right now. Thanks for an entry that I would never write. :)

Khairull-Dean said...

luah je la.... jgn tunggu lagi... kadang2 kita terlupa akan usaha.. tanpa usaha x kan datang benda tu walau pom ia untuk kita...

Pendamba Mawar said...

saya pun suka awak..larikkkkk

entri baru
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/08/shopping-raya.html

are_tik25 said...

linlon: we are same!!

khairull: kalo sy laki dah lame sy luah kott...tp sy nie pmpn, hanya mampu melauh di sini jer..huhu

pendamba: sy pon suka awk!!! kejar!!!

AnNa FaRHaNa said...

i love youuuu...hahahahaha....

nadia fatihah said...

kalau berani, then just go an tell him. kalau tak, duduk diam2 jer la.

kalau saya la, sy senyap je. tapi try take action sket..tegur kt fb ke ape ker..bia dia notice dulu awk ni wujud depan dia. hehe :D

are_tik25 said...

anna: love u too mekan senget!!! :P


nadia: rase mcm xde kekuatan lg, tp dlm ati mmg rase nak luah je sebelum meletup...huhu nway, thanx a lot!!

Cik Bell said...

i lap u la dear...haha

erm..pernah dgar.andai kita mencintai seseorang,tak perlu heboh2.lebih indah kita diamkan.Allah tahu apa yg tersirat dalam hati hambaNya.Andai tersurat jodoh.kawen jugOks.hehe..tp klu nak usaha pun boleh.hehe

are_tik25 said...

lap u too...=)

emm...xmoh la bgtau dia..hope dia sedar akan kehadiranku ini....=(

Nizam Ijam said...

bermain perasaan nie..hu2

are_tik25 said...

hahaha..sekali sekala bro!! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...