Blogger Backgrounds

Followers

Sunday, August 7, 2011

Rindu...

Salam..
hari nie dah masuk hari ke tujuh kte berpuasa....Alhamdulillah....=) emm..baru tujuh hari tp time buka mesti tertanya-tanya..."hari nie nak buka ape ekk??? nak masak ape ekk?? emm....tahla mak...apa2 pon boleh...haha nasib baik mak sy xjawab.."APA PON XBLEH"...haha 

Berbalik kepada tajuk asal entry nie...RINDU!! rindu kat sape la pulak cik atik nie....haha bukan rindu org la...tp rindu makanan!!! kan sy dok sebut2 xtau nak buka ape, so teringat n terindu lerr makanan yg dah lame sy xjmpe....hehe...nak tau ape??? emmm...sat nak senarai kan.....=)








First, sy rindu NASI KUKUS + AYAM GORANG kat stadium KB.....









Second, rindu gak nak mkn NASI KERABU + DAGING BAKAR kat medan selera KB, ape name dia ekk??yg kat belakng 2....




Third, NASI LEMAK +SAMBAL KERANG kat bazar pusat Islam UUM.....






ngee....sodapppnye....tu la menu2 sy mase study kat KB dlu....kat UUM pon ye gak, tp baru sekali jer pose kat UUM....hehe...kalo la dpt time2 pose nie, kan sodapp....tp apakan daya, semuanya jauh beribu batu....=( insyaallah 1 ari nnt nak pi gak dptkan NASI KUKUS + NASI KERABU tu....huhu NASI LEMAK tu time pose jer.....so xdapat la kottt...~~

emmm...ok!! tu jer nak cte, jgn terliur lak ye...sape2 yg berbuka dgn menu2 yg telah disenaraikan di atas, bila makan tolong igt sy ye....hehe mekacih....
selamat berpuasa n selamat berbuka!!!
^_^



p/s : gambar sume dr pak cik google..=)

5 comments:

AnNa FaRHaNa said...

hahahahaha..same la kite ni..rindu ngan nasi kukus ngan nasi kerabu...uwaaa!!!

are_tik25 said...

jom pi kb!!! kte jejak nasi kukus n nasi kerabu!! haha

chacha said...

dap nyer....tliur tgok smua tue... dugaan bulan pose...huhuhu

are_tik25 said...

haha..dugaan, jgn terliur k..pose kan!! haha

atien said...

awak...bulan2 puasa buat entri pasal makanan..tergugat iman sy taw..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...