Blogger Backgrounds

Followers

Thursday, August 11, 2011

Follower ke 400!!!! ^_^


As salam.....
mcm biasa, subuh2 meng'update' apa yg patut.....hehe yg xpatut xyah la nak update lak.....=)  hari ke 11 puasa, Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar....syukur pada Tuhan...^_^



ok!! berbalik kepada tajuk entry...hari nie sy menyambut follower ke- 400 lak...hehe semakin ramai follower blog sy nie...mekacih ye blogger2....nak wat list sat :

  • 23 Julai - sambut follower ke 200
  • 3 Ogos - sambut follower ke 300
  • 11 Ogos - sambut follower ke 400
seminggu seratus follower.....hehe lebih kurang r.....nie pon kira okla dr sebelum nie xbergerak lansgung..:P org len mesti lagi banyak kan...hihi jom terjah follower sy yg ke- 400....mari kita lihat siapa yg kena!!!!! hahaha....tuu dia.....


ok!! nie la dia follower ke 400!!! jom pakat ramai2 follow dia ye......klik gambar kat atas nie ye....nway, thanx ye kamu...=)

k, sampai cni jer...nnt2 sy update lagi ye kalo follower bertambah....cyg korang sume!!!! 
^_^



5 comments:

diana said...

mudah nak dapat follower sekarang ni..bagus la.kerjasama tu ada...
masa akak mula2 berblog dulu nak masuk 3,4 bulan 200 orang pun tak sampai..
hehehh...

ZurainiSwarnoD'Amor said...

thniaaahh !!!!!
:))

merahitujambu said...

waahh..follower dh ramai

Nur Saina (AntooUngu) said...

hai..sy jad follower yg ke 412..hihi dtg sni plak yer ^^
http://antooungu.blogspot.com/

Tok Wan said...

dah follow ni, follow la blog atok balik..nasib baik ada cucu mgaja kt sebelah ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...